Op- en afbouw

Ieder project vraagt om een eigen draaiboek. Een belangrijk onderdeel daarbij is het plan van de stalling, en de op- en afbouw daarvan.

Onze op- en afbouwcrew plaatst jaarlijks honderden fietsenrekken. De op- en afbouw zijn belangrijke mijlpalen in het inrichten van een tijdelijke fietsenstalling. De voorbereiding is echter minstens net zo belangrijk, om de op- en afbouw zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Daar komt stiekem best wel wat bij kijken. Zo moet er een tekening worden gemaakt van de fietsenstalling, om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en de bezoekers een zo goed mogelijke ervaring tijdens het fietsparkeren te bieden. Voor het uittekenen van de fietsenstalling gebruiken we de benodigde programma’s om de ruimte zo goed mogelijk te benutten en te bepalen hoe de fietsenrekken het beste kunnen worden geplaatst. Ook crowd management is natuurlijk belangrijk, om ervoor te zorgen dat grote aantallen mensen die tegelijk aankomen tijdig en veilig hun fiets parkeren en netjes kunnen achterlaten.

Een tekening van de locatie en de stalling is belangrijk voor de opbouwcrew, bijvoorbeeld om te voldoen aan de eisen die in de vergunning zijn opgenomen. De opbouwcrew gaat met deze tekening aan de slag om ervoor te zorgen dat de fietsenstalling volgens plan wordt opgebouwd. We kunnen eventueel zelf komen opmeten op locatie, als dat nodig is.

Speciaal voor ons werk hebben we een lichtgewicht terrein-heftruck om fietsenrekken op iedere locatie goed te kunnen plaatsen. Deze voldoet uiteraard aan de laatste milieu- en veiligheidsnormen. Zo kunnen we op elke locatie komen om een fietsenstalling te bouwen.

Offerte aanvragen