Over Freetime Event Support

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsenrek huren en fietsen parkeren voor om tijdelijk fietsen te kunnen stallen. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van een toegankelijke en geordende tijdelijke fietsenstallingen bij grootschalige publieksevenementen. Het belangrijkste is dat wij u volledig, van A tot Z, kunnen ontzorgen.

Fietsenrekhuren.nl is gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Dit maakt het voor ons mogelijk om in heel Nederland te opereren. Wij werken altijd vanuit de dichtstbijzijnde locatie zodat wij snel en op het juiste tijdstip bij u de fietsenrekken kunnen bezorgen. Fietsenrekhuren is onderdeel van Freetime Event Support.

De naam zegt het eigenlijk al. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning bij evenementen. Als het gaat over pop up fietsenstalling dan regelen wij alles en ontzorgen u volledig. U hoeft ons alleen maar toegang tot het terrein te verlenen en de rest regelen wij. Ook het ophalen doen wij helemaal zelf. Wij besteden niets uit en dit maakt onze fietsenrekken betaalbaar!

Henk van der Zouwen, aangenaam!

Ondanks dat we in onze communicatie steeds over ‘wij’ spreken, is Henk van der Zouwen altijd uw vaste gezicht. Weten met wie u zaken doet; wel zo prettig!

In januari 2020 nam ik Freetime Event Support over van Corné Beckers. Toen bestond het bedrijf al 12 jaar. Nederland telt jaarlijks meer dan duizend evenementen waar fietsen geparkeerd moeten worden. Dat is een enorm grote markt die we inmiddels goed kennen. Onze kracht is het ontzorgen van de klant.

Na de overname ben ik los van specifiek evenementen breder gaan denken over tijdelijk fietsparkeren. Inmiddels hebben we naast de vertrouwde modellen SEMI en EVENT het assortiment uitgebreid met de fietsvlonder en het fietsnietje. Die producten zijn bedoeld voor in de steden en dorpen. Door zelf actief met productontwikkeling bezig te zijn kunnen we vraag en aanbod goed op elkaar afstemmen.

Ik zie voor de toekomst enkel nog maar meer behoefte én mogelijkheden voor tijdelijk fietsparkeren. Zeker als het gaat over het veilig vastmaken van de steeds duurder wordende fietsen, zoals e-bikes en speed pedelecs.

Onze werkwijze

Ieder project is anders. We werken voor klanten die behoefte hebben aan 5 fietsparkeerplaatsen en klanten die de behoefte hebben aan 60.000 plaatsen. Krijg een inkijkje in ons werk en bekijk onze bedrijfsvideo.

Veiligheid staat voorop

We vinden het belangrijk dat uw bezoekers met een veilig gevoel in- en uitstromen bij uw evenement. In het kader hiervan is Henk van der Zouwen geaccrediteerd specialist in Crowd Safety & Risk Analysis. De internationaal geaccrediteerde cursus wordt in Nederland en België exclusief aangeboden aan professionals door het Event Safety Institute. De cursus is geaccrediteerd door het IIRSM en Highfield Qualifications op Level 5 (HBO-niveau). Door het afronden van de cursus met twee schriftelijke eindopdrachten hebben we als marktleider in fietsparkeren recht op het Certificate of Achievement.

Offerte aanvragen