Persoonlijke begeleiding bij het fietsparkeren

Fietsstewards zorgen voor duidelijkheid en vertellen uw bezoekers waar ze het beste hun fiets kunnen parkeren. Zo zorgen ze voor een ordelijke omgeving en verzekeren ze bezoekers ervan dat ze hun fiets op de juiste manier hebben achtergelaten.

Fietsstewards zijn hét aanspreekpunt als het gaat om fietsparkeren. Zij zorgen voor een optimale doorstroom van bezoekers die op de fiets komen. Hiermee heeft u zekerheid dat alle fietsen op de juiste manier worden weggezet.

We vinden het belangrijk dat bezoekers op het moment dat ze hun fiets parkeren al een welkom gevoel krijgen, en dat ook dit onderdeel van de organisatie van uw evenement goed wordt uitgevoerd. Daarom worden fietsstewards van te voren goed gebriefd over de situatie, zodat zij precies weten wat ze moeten doen en de vragen van bezoekers op een correcte manier beantwoorden.

Ook voor de bezoekers zelf is het prettig om te weten dat zij het juiste doen. De stewards zorgen namelijk voor een optimale bezetting van alle fietsenrekken, zodat de maximale capaciteit goed wordt benut. Bovendien is het prettig om te weten dat er iemand aanwezig is bij de fietsen zodra deze worden achtergelaten. De fietsstewards zijn vanzelfsprekend makkelijk herkenbaar voor bezoekers.

Offerte aanvragen