Aan de slag als fietssteward

Hoe mooier het weer, hoe meer evenementen er plaatsvinden. En hoe vaker de fiets dus wordt gepakt om eropuit te gaan. Bij evenementen waar veel mensen op de fiets komen, zijn naast fietsenstallingen vaak ook fietsstewards nodig. En dat is ontzettend leuk werk om te doen!

Stel je voor: je staat op een stralende dag in de buitenlucht tussen honderden – misschien zelfs wel duizenden – goedgehumeurde mensen. Zij komen op de fiets naar een festival, beurs of ander evenement en voelen de zon op hun gezicht. Diezelfde zon voel jij ook en, terwijl de bezoekers blij zijn om jou als behulpzame fietssteward te zien, krijg je nog betaald ook!

Dat is zomaar een kijkje in een dagdienst van een fietssteward. Het is mooi en betekenisvol werk, in een vrijwel altijd zeer gezellige en warme sfeer. Je collega’s zijn jong, net als jij, en vinden het heerlijk om een zakcentje bij te verdienen bij de leukste festivals én in het mooie weer. In het verleden waren we aanwezig op deze evenementen, dus de kans is groot dat jij binnenkort bij één van deze evenementen aanwezig bent

Denk je dat dit iets voor jou kan zijn? Lees dan even verder, want in dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn van het werken als fietssteward. Solliciteren kun je doen via deze pagina van AltenaWerkt.

De belangrijkste voordelen zetten we bij deze alvast voor je op een rijtje:

  • Je werkt in een gezellig team met jonge mensen;
  • Je krijgt de kans om veel te leren en door te groeien binnen het team;
  • Je werkt op de allergrootste en -tofste festivals en evenementen van het land;
  • Je salaris is marktcomform;
  • Je collega’s én alle bezoekers om je heen zijn, net als jij, goedgehumeurd;
  • Het werk is variërend en continu uitdagend;

Hebben we je interesse gewekt? Kijk voor meer informatie en solliciteer op deze pagina van AltenaWerkt.

Ben jij binnenkort onderdeel van het leukste team en ga je aan de slag als fietssteward? Solliciteer meteen!

Solliciteer hier east

Offerte aanvragen