Signing

Voor een ordelijke parkeeromgeving ontstaat steeds vaker de behoefte aan signing. Hiermee worden bezoekers die de fietsenstalling gebruiken op de juiste manier gewezen naar hun fietsparkeerplaats. Daar hebben we een standaard voor ontwikkeld die iedere organisator kan gebruiken.

Naast het bezitten van een nette en geordende fietsenstalling is het de bedoeling dat deze ook op de juiste manier wordt gebruikt door bezoekers. Zo voorkomt u dat de fietsenstalling op een inefficiënte manier wordt gebruikt. of dat het onduidelijk is voor bezoekers waar ze hun fiets mogen (en waar niet mogen) parkeren.

We bieden verschillende signing mogelijkheden aan:

  • Banners in diverse afmetingen
  • Milieuvriendelijke borden om te plaatsen in en rondom de fietsenstalling;
  • Vloerstickers;
  • Het is ook mogelijk om maatwerk signing te laten maken met bedrukking die speciaal voor uw evenement of organisatie is gemaakt, voor een extra professionele en duidelijke communicatie richting uw bezoekers.

Tevens is het ook mogelijk om het HORECA-model te personaliseren met uw eigen signing. Hierop kunt u bijvoorbeeld uw eigen logo of promotie plaatsen, of extra informatie verschaffen over bijvoorbeeld openingstijden.

 

 

Offerte aanvragen