Transport

Geen project is hetzelfde. Niet alleen het type fietsenrek hangt af van het project, maar ook het transport van de fietsenrekken. Ook daarin denken we graag met u mee.

Er zitten grote verschillen in de bereikbaarheid van locaties. Evenementen zijn vaak in de buitenlucht, maar kunnen ook binnen of in krappe binnensteden plaatsvinden. Hoe zorgen we er dan voor dat de fietsenrekken veilig op de plaats van bestemming komen?

Vanzelfsprekend hoeft dit geen zorg voor u te zijn. Afhankelijk van de bereikbaarheid van de locatie en natuurlijk de omvang van het project bepalen we welk transportmiddel het beste schikt.

Graag zetten we de belangrijkste eigenschappen van onze transportmiddelen op een rijtje:

  • We beschikken over drie typen transportmiddelen: een vrachtwagen, een BE-combinatie en een terreinauto.
  • Alle voertuigen die we inzetten voldoen aan de meest recente milieunormen, zodat we welkom zijn in alle binnensteden.
  • Van 40 tot 10.000 fietsparkeerplaatsen: afhankelijk van de vraag stemmen we af welk transportmiddel het meest efficiënt is.

Heeft u een vraag over bepaalde transportmiddelen en welke we het beste zouden kunnen inzetten voor uw vraagstuk rondom fietsparkeren? We staan klaar om u te helpen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met het vinden van de juiste oplossing.

 

Offerte aanvragen