Festivak beurs op 9 en 10 november 2022

Op 9 en 10 november a.s. staan wij op de Festivak beurs. Dit is dé vakbeurs voor grootschalige evenementen en wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Hier vindt u allerlei oplossingen voor een geslaagd event. Het belooft, na enkele jaren afwezigheid, weer een inspirerende editie te worden.

Duurzaam vervoer

U vindt ons op standnummer A 120. Breng ons zeker even een bezoekje en laat u informeren over de nieuwste oplossingen op het gebied van (tijdelijk) fietsen parkeren. Of u alleen fietsenrekken nodig hebt of volledig ontzorgd wilt worden met onze all-in formule, we maken graag tijd voor u om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement.

Want duurzaam vervoer wordt steeds belangrijker, zeker ook bij evenementen. Om het gebruik van fietsen als vervoersmiddel te stimuleren is het wel heel belangrijk dat er goede faciliteiten zijn om de fietsen ordelijk en veilig te stallen.

Presentatie

De afgelopen 2 edities mochten wij tijdens de Formule 1 in Zandvoort de grootste tijdelijke fietsenstalling ter wereld opbouwen. Op onze uitnodiging zal Roy Hirs (manager Mobiliteit van de Formule 1 in Zandvoort) op woensdag 9 november om 11:45 een presentatie geven over de mobiliteit tijdens de Dutch Grand Prix die dit jaar gehouden is in Zandvoort. Ook hier was duurzaam vervoer een speerpunt. (Brom)fiets parkeren was tijdens de Dutch Grand Prix een heel actueel onderwerp aangezien parkeren voor auto’s voor de reguliere bezoekers niet werd gefaciliteerd. Hij spreekt dus uit ervaring en zal vast ook waardevolle adviezen geven. Doe er uw voordeel mee!

We zien u graag!

Kom volgende week dus naar de Festivak beurs en laat u inspireren door de laatste nieuwtjes en oplossingen om van uw evenement een succes te maken. Bezoek ook onze stand en kom er achter wat er allemaal mogelijk is om het gebruik van duurzaam vervoer naar uw evenement te stimuleren. In 2022 hebben wij al voor bijna 1 miljoen bezoekers van (bedrijfs)evenementen fietsenrekken gefaciliteerd. Van kleine evenementen met 100 bezoekers tot grote dance events met meer dan 40.000 bezoekers. Graag tot ziens op 9 of 10 november!

Lees meer over de Formule 1 in Zandvoort:

Offerte aanvragen