Fietsen parkeerplaatsen

Freetime Event Support B.V. biedt een complete oplossing voor fiets parkeerplaatsen op evenementen, waarbij we onze klanten volledig ontzorgen. Met onze gespecialiseerde diensten in fietsenrekkenverhuur voor evenementen, streven we ernaar om de veiligheid en efficiëntie van fietsenstallingen te maximaliseren, zelfs op de meest uitdagende locaties. Onze fiets parkeerplaatsen zijn speciaal ontworpen voor grootschalige publieksevenementen, waarbij we een minimale oppervlakte nodig hebben om een maximale capaciteit te bieden. Hierdoor kunnen we de beschikbare ruimte optimaal benutten, waardoor er meer ruimte overblijft voor andere activiteiten op het evenemententerrein. Als specialisten in tijdelijke fietsenstallingen hebben we meer dan 60.000 fiets parkeerplaatsen beschikbaar, die direct kunnen worden geleverd. Of het nu gaat om een festival, concert of sportevenement, we hebben de capaciteit om aan de behoeften van elk evenement te voldoen, zonder dat u lang hoeft te wachten op de benodigde faciliteiten.

Meer dan alleen fiets parkeerplaatsen

Bij Freetime Event Support B.V. gaan we verder dan alleen het leveren van fietsenrekken. We bieden ook eigen transport aan, waardoor we u volledig kunnen ontzorgen. Van het vervoeren van de fietsenrekken naar de locatie tot aan de volledige op- en afbouw, ons professionele team zorgt voor alles, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw evenement. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen we tijdelijke fietsenstallingen leveren in heel Nederland, België en Duitsland. Of uw evenement nu plaatsvindt in een grote stad of op het platteland, wij hebben de logistieke mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw fietsparkeerplaatsen op tijd en op de juiste plaats worden geleverd. Met fiets parkeerplaatsen van Freetime Event Support B.V. bent u verzekerd van een complete en professionele service die voldoet aan al uw behoeften. Laat ons u helpen bij het creëren van een veilige, efficiënte en goed georganiseerde fietsenstalling op uw volgende evenement.

Fiets parkeerplaatsen huren bij Freetime Event Support B.V.

Wilt u meer weten over het huren van fiets parkeerplaatsen op verschillende locaties in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact op met Freetime Event Support B.V. Ons deskundige team staat klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft en om samen met u de beste oplossing te vinden die past bij uw specifieke evenement en locatie vereisten. Of het nu gaat om een festival, sportevenement of ander publieksevenement, wij kunnen u helpen bij het creëren van een veilige, efficiënte en goed georganiseerde fietsenstalling. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw evenement naar een hoger niveau tillen.

Offerte aanvragen