Fiets parkeren

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier voor een fiets parkeren bij een evenement? Bent u op zoek naar een bedrijf dat graag met u meedenkt en binnen een mum van tijd uw gewenste fietsenstalling kan leveren? Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een fiets te parkeren op een evenement? Bent u op zoek naar een ruim aanbod in tijdelijke fietsenstallingen die u kunt gebruiken op iedere locatie in Nederland? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren. FES Fiets Parkeren is gevestigd in Almkerk, St. Odiliënberg en Gieten. Door onze gunstige en centrale ligging zijn wij in staat om fietsenrekken te leveren in heel Nederland, België en Duitsland. FES Fiets Parkeren verhuurt fietsenstallingen voor alle evenementen, groot en klein. Een fiets parkeren was nog nooit zo gemakkelijk. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het erg vervelend is als u uw fiets niet netjes kan parkeren bij een evenement of als u als urenlang moet zoeken naar uw fiets aan het einde van een leuke dag. Door gebruik te maken van de pop up fietsenstallingen van FES Fiets Parkeren bent u verzekerd van een goede en efficiënte parkeergelegenheid voor de fiets.

FES Fiets Parkeren: de totaaloplossing voor fiets parkeren

FES Fiets Parkeren biedt u fietsenstallingen aan voor de stad, voor bij een evenement of voor de horeca. Van alle ontwikkelingen in de markt zijn wij direct op de hoogte en we haken daar graag op in. Tijdelijke stalling voor de deur of tot wel 60.000 fietsparkeerplaatsen op een event: uw klus pakken we met beide handen aan. Dat doen we in heel de Benelux en in Duitsland. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om het juiste aantal fietsenstalling in te zetten tijdens een event. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u van a tot z volledig ontzorgen. Ook het ophalen doen wij helemaal zelf. Wij besteden niets uit en dit maakt onze fietsenrekken betaalbaar. Wij zijn een professioneel bedrijf dat met u meedenkt en weet wat u nodig hebt. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van een toegankelijke en geordende tijdelijke fietsenstallingen bij grootschalige publieksevenementen. Van alle ontwikkelingen in de markt zijn we op de hoogte. Zo voorzien we u van een maatwerk oplossing voor fiets parkeren. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning bij evenementen.

Ruim aanbod bij FES Fiets Parkeren

Wilt u meer weten over het huren van tijdelijke fietsenstallingen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf. Als het gaat over een pop up fietsenstalling dan regelen wij alles en ontzorgen u volledig.

Offerte aanvragen