Fiets parkeren

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier voor een fiets parkeren bij een evenement? Bent u op zoek naar een bedrijf dat graag met u meedenkt en binnen een mum van tijd uw gewenste fietsenstalling kan leveren? Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres.

Fiets parkeren: de parkeeroplossing voor fietsen

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om fiets parkeren tijdens een evenement in orde te maken? Bent u op zoek naar een manier om fiets parkeren netjes aan te bieden bij grootschalige evenementen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren.com. FES Fiets Parkeren.com is de marktleider in het aanbieden van tijdelijke fietsenstallingen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in het verhuren van tijdelijke fietsenstalling steeds verder uitgebreid. Hierdoor beschikken wij vandaag de dag over 60.000 fietsplaatsen die u bij ons kunt huren. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke fietsenstallingen voor grootschalige evenementen. FES Fiets Parkeren is gevestigd in Almkerk, St. Odiliënberg en in Gieten. Door onze verspreide vestigingen kunnen wij gemakkelijk en snel in heel Nederland onze klanten goed van dienst zijn. Wij leveren in Nederland onze tijdelijke fietsenstallingen maar ook in België, Luxemburg en in Duitsland slaan wij graag de handen ineen om fietsenstalling te plaatsen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor fietsen parkeren bij een evenement.

Fiets parkeren bij een evenement

Het team van FES Fiets Parkeren.com ontzorgt u volledig. Wij nemen het leveren, plaatsen, opladen en afvoeren van de tijdelijke fietsstallingen voor onze rekening. Hierdoor kunnen wij al onze klanten van a tot z volledig ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat u het minste hinder ervaart van onze werkzaamheden, zodat u al uw aandacht kunt vestigen op het opbouwen van uw evenement. U kunt FES Fiets Parkeren.com speciaal inzetten voor grootschalige publieksevenementen zoals het Eurovisie Songfestival. Wij beschikken over een ruim aanbod in fietsenrekken verhuur, zodat wij vrijwel direct aan uw wensen kunnen voldoen. Wij bieden ons eigen transport, waardoor wij ook korte lijnen kunnen onderhouden en onze afspraken goed na kunnen komen. Doordat wij verspreid zitten door Nederland kunnen wij direct leveren. Het maakt bij ons ook niet uit of u een fietsenstallingen voor stad, evenement of horeca nodig heeft. Doordat wij een professioneel bedrijf zijn kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Meer weten over tijdelijke fietsenstallingen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze fietsenstallingen? Wilt u meer weten over de bijbehorende kosten die wij hanteren voor het opbouwen en afbreken van tijdelijke fietsenstallingen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen