Fiets parkeren

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier voor een fiets parkeren bij een evenement? Bent u op zoek naar een bedrijf dat graag met u meedenkt en binnen een mum van tijd uw gewenste fietsenstalling kan leveren? Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres.

Fiets parkeren: de parkeeroplossing voor fietsen

Bent u op zoek naar een tijdelijke fietsenstalling voor uw evenement? Wilt u dat het stallen van fietsen ordelijk verloopt? Neem dan contact op met FES Fiets Parkeren. Wij nemen alle zorgen rondom fiets parkeren van u over. FES Fiets Parkeren is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in tijdelijke fietsenstallingen. Wij hebben een maatwerk oplossing voor fiets parkeren. Wij hebben veel ervaring met het leveren van tijdelijke fietsenstallingen. Wij zorgen voor toegankelijke en geordende fietsparkeerplaatsen bij evenementen, bij horecagelegenheden en in de stad. Samen met u bekijken wij welke vorm van fiets parkeren het meest geschikt is. Wij verhuren verschillende modellen fietsenrekken, fietsvlonders en fietsnietjes. Er is voor tijdelijke fietsenstallingen minimaal oppervlakte nodig. Met onze fiets parkeeroplossingen kunnen bezoekers hun fiets veilig en stabiel parkeren. Een goede voorziening om fietsen te parkeren stimuleert mensen om op de fiets te komen. Er is ook minder diefstal als fietsen ordelijk staan opgesteld. Alle reden dus om goede parkeergelegenheid voor fietsen te regelen. Als u contact met ons opneemt ontzorgen wij u volledig. U kunt zich richten op uw evenement. Wij regelen het fiets parkeren tot in de puntjes.

Fiets parkeren tegen scherpe prijzen

Al onze tijdelijke fietsenstallingen bieden wij aan tegen scherpe prijzen. FES Fiets Parkeren heeft maar dan 60.000 fietsplaatsen beschikbaar. Door onze centrale ligging en verschillende nevenvestigingen in het land kunnen wij overal in Nederland leveren. Het betekent dat we ook snel kunnen leveren. Ook in België en Duitsland leveren wij tijdelijke fietsenstallingen. Wij zijn marktleider op het vlak van fiets parkeren en kunnen de grootste klussen aan. De markt ontwikkelt zich snel maar wij blijven van alles op de hoogte. Als u bij ons fietsenrekken of fietsvlonders huurt kunnen wij direct leveren. Is er een permanente oplossing voor het parkeerprobleem van fietsen nodig? U kunt bij ons ook fietsenstallingen kopen.

Eigen transport

Onze fietsenrekken zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn een veilige en duurzame oplossing voor het parkeren van fietsen. Wij nemen u alles uit handen. Wij hebben jarenlange ervaren met tijdelijke fietsenstallingen. Elk aspect wat daar bij komt kijken hebben wij onder controle. Denk hierbij aan het aantal fietsparkeerplaatsen, de opzet van de stalling, de doorstroom etc. Wij hebben ons eigen transport en regelen zowel de op- als afbouw. De fietsenrekken worden op de afgesproken tijd geleverd en op het gewenste tijdstip weer opgehaald. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee. Horen wij binnenkort van u?

Offerte aanvragen