Fiets parkeren

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier voor een fiets parkeren bij een evenement? Bent u op zoek naar een bedrijf dat graag met u meedenkt en binnen een mum van tijd uw gewenste fietsenstalling kan leveren? Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor fiets parkeren op locatie? Bent u op zoek naar een leverancier waar u een fietsenstalling kunt huren of kopen voor een eerlijke prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren. FES Fiets Parkeren is gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Hierdoor kunnen wij u in heel Nederland goed van dienst zijn. Naast ons aanbod voor onze Nederlandse klanten leveren wij ook onze fietsenstallingen in België en in Duitsland. Wij bieden u een ruim aanbod aan van fietsenstallingen voor in de stad, voor bij een evenement of om bij een horeca gelegenheid in te zetten. Wij begrijpen dat het erg belangrijk is als uw gasten gemakkelijk hun fietsen kunnen parkeren bij een evenement. Hiermee biedt u uw gasten een geschikte plek aan waar netjes en verantwoord geparkeerd kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor fiets parkeren op locatie? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak ons in.

FES Fiets Parkeren: de totaaloplossing voor fiets parkeren

FES Fiets Parkeren beweegt mee met de markt en we zorgen voor een toegankelijke en geordende fietsparkeerplaats voor in de stad, horeca of bij een evenement. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij geven u graag advies over het huren of kopen van grote aantallen fietsenstallingen. Het maakt bij ons niet uit of u een fietsenrek voor 5 fietsen nodig heeft of dat u een groot aantal fietsplaatsen nodig heeft van over de 1000. Door ons ruime aanbod is er altijd een oplossing op maat en wij komen graag op de door u gewenste locatie de fietsenrekken afleveren. Van alle ontwikkelingen in de markt zijn wij direct op de hoogte zodat wij hier goed op in kunnnen spelen. FES Fiets Parkeren is een professioneel bedrijf dat met u meedenkt en weet wat u nodig heeft. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting van toegankelijke en geordende tijdelijke fietsenstallingen bij grootschalige publieksevenementen. Heeft u een terugkerend evenement? Dan kan het ook voordeliger zijn om een fietsenstalling te kopen.

Meer weten over fiets parkeren op locatie?

Wilt u meer weten over ons ruime aanbod van fietsenstallingen en de mogelijkheden voor het zo efficiënt mogelijk huren van onze fietsenstallingen? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Trots zijn we op de diversiteit aan klanten en projecten waar wij een bijdrage aan mogen leveren.

Offerte aanvragen