Fiets vlonder

Op zoek naar een fiets vlonder? Wilt u een groot evenement organiseren en bent u op zoek naar een tijdelijke fietsenstalling? Dan bent u bij Fietsenrekhuren.com aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme diversiteit aan fietsenrekken en kunnen zorgen voor meer dan 40.000 fietsparkeerplaatsen. Fietsenrekhuren.com is gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen voor grootschalige publieksevenementen. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor kleinere evenementen.

Een fiets vlonder bestaat uit een vloer van composiet met fietsbeugels. Onze fietsvlonders zijn modulair en kunnen in bijna alle vormen en kleuren geproduceerd worden. Onze fiets vlonder is licht van gewicht, sterk, duurzaam en heeft een geringe milieubelasting. Het product is opgebouwd uit gerecycled materiaal en is dus milieuvriendelijk. Fietsen wordt steeds meer gestimuleerd en de fiets is in de steden dan ook dominant aanwezig. Door gebruiksvriendelijke fietsvlonders in te zetten blijft de stad bereikbaar, aantrekkelijk en gezond. Wij zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsparkeren op de hoogte. Of u nu een evenement organiseert waarvoor u tijdelijke fietsparkeerplaatsen nodig heeft, een degelijke fietsenrek wilt kopen voor bij uw horecagelegenheid of dat u het parkeren van fietsen in uw stad in goede banen wilt leiden, Fietsenrekhuren.com biedt u de nodige ondersteuning.

Door te kiezen voor een modulaire opbouw, kunnen wij uw fietsvlonder in bijna alle configuraties produceren.
De basis afmetingen zijn 4800 x 1800 x 100mm. De afmeting past precies in een autoparkeervak.
U kunt uw fietsvlonder bestellen als rechthoek van 4800 x 1800, als rechthoek met ronde hoeken, als rechthoek met een geïntrigeerde stoeprand of als rechthoek met plantenbak.

Modulaire fietsvlonder

Door de innovatieve toepassing van composiet hebben wij een vormvrije fietsvlonder ontwikkeld. Deze fietsvlonder is licht van gewicht, duurzaam en heeft slechts een geringe milieubelasting t.o.v staal en of beton.

Licht – Bij de bouw van de fietsvlonder is niet enkel gekeken naar productkwaliteit maar ook gebruikskwaliteit

Duurzaam – De fietsvlonder is een product wat opgebouwd is uit gerecycled materiaal, milieuvriendelijk dus!

Geringe milieubelasting – Omdat wij graag werken met oog voor het milieu, komt u er beter mee uit

Fiets vlonder direct leverbaar

Als u bij ons fietsenrekken of fietsvlonders wilt huren dan hoeft u niet lang te wachten, wij kunnen deze direct leveren. Wij beschikken over eigen transport en regelen de op- en afbouw voor u. U hoeft zich nergens zorgen over te maken want wij ontzorgen u op alle gebied. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling in de hele Benelux en Duitsland leveren. Door Fietsenrekhuren.com in te schakelen zijn uw logistieke problemen voorbij. Het enige dat u hoeft te regelen is dat wij toegang tot het terrein krijgen.

Offerte aanvragen