Fietsen parkeren

Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor fietsen parkeren op een festival? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u de op- en afbouw van fietsenstallingen regelt? Zoek dan niet verder! Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de ideale manier voor fietsen parkeren.

Wilt u meer weten over fietsen parkeren tijdens evenementen of bij grote feesten en partijen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor fietsen parkeren op een festival? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, dat voor u de op- en afbouw van fietsenstallingen regelt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij snel uw tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, België en Duitsland leveren. FES Fiets Parkeren is een professioneel bedrijf dat met u meedenkt en weet wat u nodig heeft voor het netjes stallen van een groot aantal fietsen. Door de jaren heen weten vele zakelijke en particuliere klanten ons te vinden en maken zij graag gebruik van ons ruime aanbod in fietsenstallingen. Bij FES Fiets Parkeren heeft u de keuze uit fietsnietjes en verschillende soorten fietsenrekken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor fietsen parkeren tijdens een evenement? Wij vertellen u daar graag meer over.

FES Fiets Parkeren: de specialist in fietsen parkeren

FES Fiets parkeren biedt u een ruim aanbod aan in fietsenrekken verhuur voor evenementen, feesten en partijen. Door gebruik te maken van ons ruime aanbod aan verschillende soorten stallingen heeft u minimaal oppervlakte nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van grote aantallen fietsenrekken voor grootschalige publieksevenementen die tijdelijk te gebruiken zijn. FES Fiets Parkeren beweegt mee met de markt en we zorgen voor een toegankelijke en geordende fietsparkeerplaats in de stad, horeca of bij een evenement. Wij begrijpen dat het soms lastig in te schatten is hoeveel fietsenrekken u nodig heeft. Wij denken graag met u mee en kunnen u voorzien van een maatwerk oplossing voor fietsen parkeren op locatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u van a tot z volledig ontzorgen. Een tijdelijke stalling voor de deur of 60.000 fietsparkeerplaatsen op een event: elke klus pakken we met beide handen aan.

Ruim aanbod bij FES Fiets Parkeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van tijdelijke fietsenrekken op evenementen? Organiseert u een festival of is er een feest in uw woonplaats en bent u op zoek naar een efficiënte manier om fietsen te parkeren? Neem dan direct contact op met één van de medewerkers van FES Fiets Parkeren. FES Fiets Parkeren verhuurt fietsen voor alle evenementen, groot en klein. Wij zijn, door onze centrale ligging in het noorden van Noord-Brabant en meerdere nevenvestigingen, in staat om fietsenrekken te leveren in heel Nederland, België en Duitsland.

Offerte aanvragen