Fietsen parkeren

Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor fietsen parkeren op een festival? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u de op- en afbouw van fietsenstallingen regelt? Zoek dan niet verder! Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de ideale manier voor fietsen parkeren.

FES Fiets Parkeren: uw partner in probleemloos fietsen parkeren

Heeft u een probleem met fietsen parkeren? Organiseert u een evenement en wilt u dat bezoekers hun fiets veilig kunnen parkeren? FES Fiets Parkeren is een professioneel bedrijf dat een oplossing biedt. Wij denken met u mee en weten wat er nodig is om alle fietsen netjes te kunnen parkeren. De parkeervoorziening regelen bij evenement bezorgt de organisatie dikwijls heel wat hoofdbrekens. Dat is niet nodig als u FES Fiets Parkeren inschakelt. De zorgen voor de parkeervoorziening voor fietsers nemen wij helemaal voor onze rekening. Alle aspecten worden door ons nauwkeurig onder de loep genomen. Hoeveel fietsparkeerplaatsen zijn er nodig? Waar zetten we de fietsenrekken neer? Hoe zit het met de doorstroom? Wij ontzorgen u volledig. Wij regelen de op- en afbouw met ons eigen transport en zorgen ervoor dat alles snel en efficiënt gebeurt. FES Fietsenrek Parkeren is marktleider op het gebied van fietsen parkeren. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Wij verhuren verschillende modellen fietsenrekken, fietsvlonders en fietsnietjes. Vooral bij grootschalige publieks evenementen zijn wij in ons element. Wij hebben meer dan 60.000 fietsplaatsen beschikbaar. Wij zorgen altijd voor een maatwerk oplossing voor fietsparkeren. Voor onze parkeeroplossing is minimaal oppervlakte nodig.

Uitstekende service fietsen parkeren

Onze fietsenrekken zijn van hoge kwaliteit en u kunt rekenen op een uitstekende service. Zowel de levering, installatie en demontage van de fietsenstalling gebeurt snel en efficiënt. Wij bieden een ruim assortiment fietsenrekken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen terecht bij FES Fiets Parkeren. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling snel leveren. Wij leveren in heel Nederland, België en Duitsland. Op de afgesproken tijd leveren wij de fietsenrekken en we halen ze ook weer op de afgesproken tijd op. FES Fiets Parkeren denkt met u mee en biedt altijd een maatwerk oplossing voor het parkeren van fietsen.

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over welke soort tijdelijke fietsenstalling voor uw evenement heet meest geschikt is. Ook als u een horecagelegenheid heeft waar problemen zijn met fietsen parkeren denken wij graag mee over een oplossing. Wij hebben al vele tijdelijke fietsenstallingen geleverd aan verschillende organisaties. Met onze ervaring en expertise pakken we ook uw klus met beide handen aan. Huur uw tijdelijke fietsenstalling bij FES Fiets Parkeren. Wij zorgen ervoor dat alle bezoekers netjes hun fiets kunnen parkeren. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten.

Offerte aanvragen