Fietsen parkeren

Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor fietsen parkeren op een festival? Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat voor u de op- en afbouw van fietsenstallingen regelt? Zoek dan niet verder! Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar de ideale manier voor fietsen parkeren.

Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor fietsen parkeren bij een evenement of in de stad? Bent u op zoek naar een manier om een groot aantal fietsen te parkeren op een kleine oppervlakte? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren. FES Fiets Parkeren is gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Dit maakt het voor ons mogelijk om in heel Nederland te opereren. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsenrekken huren en fietsen parkeren om tijdelijk fietsen te kunnen stallen. Wij bieden u fietsenstalling aan voor de stad, voor bij een evenement of voor de horeca. Van alle ontwikkelingen in de markt zijn wij direct op de hoogte. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het parkeren van een groot aantal fietsen tijdens een groot evenement? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij aanbieden voor het huren of kopen van onze fietsenstallingen.

FES Fiets Parkeren: de specialist in fietsen parkeren

FES Fiets Parkeren is een professioneel bedrijf dat met u meedenkt en weet wat u nodig heeft. Wij geven u graag advies en vertellen u graag meer over onze ideeën. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om het juiste aantal fietsenstalling in te zetten tijdens een event. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u van A tot Z volledig ontzorgen. Zo kunnen wij u voorzien van een maatwerk oplossing voor fietsen parkeren op locatie. FES Fiets Parkeren beweegt mee met de markt en we zorgen voor een toegankelijke en geordende fietsparkeerplaats in de stad, horeca of bij een evenement. Wij zijn gespecialiseerd in de inrichting van toegankelijke en geordende tijdelijke fietsenstallingen bij grootschalige publieksevenementen. Een tijdelijke stalling voor de deur of 40.000 fietsparkeerplaatsen op een event: elke klus pakken we met beide handen aan. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning bij evenementen. Als het gaat over een pop up fietsenstalling dan regelen wij alles en ontzorgen u volledig.

Meer weten over fietsen parkeren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het parkeren van een groot aantal fietsen tijdens een evenement? Bent u op zoek naar het huren of kopen van een fietsenstalling die passend is voor uw horeca gelegenheid? Neem dan direct contact met ons op. Omdat wij beschikken over een eigen transport kunnen wij uw fietsenrekken zelf bezorgen.

Offerte aanvragen