Fietsenrek huren?

Fietsenrek Huren is voor u hét bedrijf waar u van op aan kunt. Wij bieden u de mogelijkheid aan om bij ons tijdelijke fietsenstallingen te huren tegen zeer scherpe prijzen.

Voor de organisatie van een evenement of feest heeft u bepaalde voorzieningen nodig. Denkt u aan toiletten, parkeerplekken voor auto’s en parkeerplekken voor fietsen. Fietsenrek Huren biedt u dé uitkomst! Wij bieden u een groot aanbod van meer dan 40.000 fietsenplaatsen. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat met u meedenkt voor de organisatie van een functionele fietsenstalling bent u bij Fietsenrek Huren aan het juiste adres. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op uw evenement. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de door u gehuurde fietsenstalling op de juiste locatie en op de juiste plek opgebouwd wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw evenement? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Fietsenrek huren voor evenementen

Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres voor de huur van fietsenrekken voor diverse evenementen. Door gebruik te maken van onze fietsenrekken heeft u slechts een minimale oppervlakte nodig. Bij ieder fietsenrek kunnen 20 fietsen geparkeerd worden. Onze fietsenrekken zijn zo gemaakt dat ze voor grootschalige en kleinschalige evenementen ingezet kunnen worden. Omdat beide kanten van de fietsenrekken te gebruiken zijn is er maar een minimale grondoppervlakte nodig voor een maximale capaciteit. Daarnaast brengen onze medewerkers uw gewenste fietsenrekken, fietsnader naar uw locatie en wij zorgen ervoor dat de fietsenrekken / fietsnader op de juiste plekken worden neergezet. Na afloop van uw feest zorgen wij ervoor dat de fietsenrekken / fietsnader weer netjes opgehaald worden. Wat een service! Wij ontzorgen onze klanten volledig! Fietsenrek Huren is speciaal voor grootschalige publieks evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Komt u er onverhoopt achter dat u te weinig fietsenstallingen heeft besteld? Dit is geen enkel probleem. Door onze ruime voorraad van meer dan 40.000 fietsplaatsen kunnen wij u te allen tijde uit de brand helpen. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij de tijdelijke fietsenstallingen in heel Nederland, België en Duitsland leveren.

Fietsenrek huren bij FES Fiets Parkeren.com

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een fietsenrek te huren? Organiseert u binnenkort een evenement of een leuk feest in uw dorp of stad? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren. Fietsenrekhuren.nl is gevestigd in Almkerk, St. Odiliënberg en Gieten. Dit maakt het voor ons mogelijk om in heel Nederland te opereren en ver daarbuiten. Wij leveren namelijk onze fietsenrekken aan al onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Wij zijn marktleider op het gebied van fietsenrek huren. Wij bieden u een ruim aanbod aan zoals een tijdelijke stalling voor de deur of tot wel 60.000 fietsparkeerplaatsen op een event. Wij slaan graag de handen ineen om uw klus te klaren. Door de jaren heen weten vele zakelijke klanten ons te vinden en maken zij graag gebruik van ons ruime aanbod in fietsenstallingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor fietsenrek huren? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de kosten en de diensten die wij u aanbieden.

FES Fiets Parkeren: de verhuurder van fietsenrekken

Als het gaat om fietsen parkeren op locatie bent u bij FES Fiets Parkeren aan het juiste adres. FES Fiets Verhuur verhuurt fietsen voor alle evenementen, groot en klein. Wij zijn, door onze centrale ligging in het noorden van Noord-Brabant en meerdere nevenvestigingen, in staat om een ruim aanbod in fietsenstallingen te leveren. Wij ontzorgen u daarnaast ook van a tot z. Wij komen zelf de fietsenrekken afleveren en plaatsen. Aan het einde van van uw evenement hoeft u ons maar te bellen en wij komen de fietsenrekken weer netjes ophalen. U heeft daar geen hinder van. Wij begrijpen dat de mobiliteit van mensen continu verandert. Men pakt steeds vaker de fiets om naar de stad of evenement te gaan. Hierdoor is de vraag naar een fietsenrek huren met de dag toegenomen. Wij bewegen mee met de markt en zorgen voor een toegankelijke en geordende fietsparkeerplaats voor in de stad, horeca of bij een evenement.

Fietsenrek huren: hoe werkt het?

Wilt u meer weten over het huren van een fietsenrek dat u nodig heeft voor een evenement? Bent u benieuwd naar de kosten die wij hanteren voor het huren van een fietsenrek? Wij staan u graag te woord en bieden u een vrijblijvende offerte aan. FES Fiets Parkeren besteedt niets uit en dit maakt onze fietsenrekken betaalbaar en toegankelijk voor vele evenementen. Wij gaan de slag voor al onze klanten. Of u nu vijf fietsparkeerplaatsen of veel meer plaatsen nodig heeft. Wij slaan de handen ineen.

Offerte aanvragen