Fietsenrek huren?

Fietsenrek Huren is voor u hét bedrijf waar u van op aan kunt. Wij bieden u de mogelijkheid aan om bij ons tijdelijke fietsenstallingen te huren tegen zeer scherpe prijzen.

Voor de organisatie van een evenement of feest heeft u bepaalde voorzieningen nodig. Denkt u aan toiletten, parkeerplekken voor auto’s en parkeerplekken voor fietsen. Fietsenrek Huren biedt u dé uitkomst! Wij bieden u een groot aanbod van meer dan 40.000 fietsenplaatsen. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat met u meedenkt voor de organisatie van een functionele fietsenstalling bent u bij Fietsenrek Huren aan het juiste adres. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op uw evenement. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de door u gehuurde fietsenstalling op de juiste locatie en op de juiste plek opgebouwd wordt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw evenement? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Fietsenrek huren voor evenementen

Bij Fietsenrek Huren bent u aan het juiste adres voor de huur van fietsenrekken voor diverse evenementen. Door gebruik te maken van onze fietsenrekken heeft u slechts een minimale oppervlakte nodig. Bij ieder fietsenrek kunnen 20 fietsen geparkeerd worden. Onze fietsenrekken zijn zo gemaakt dat ze voor grootschalige en kleinschalige evenementen ingezet kunnen worden. Omdat beide kanten van de fietsenrekken te gebruiken zijn is er maar een minimale grondoppervlakte nodig voor een maximale capaciteit. Daarnaast brengen onze medewerkers uw gewenste fietsenrekken, fietsnader naar uw locatie en wij zorgen ervoor dat de fietsenrekken / fietsnader op de juiste plekken worden neergezet. Na afloop van uw feest zorgen wij ervoor dat de fietsenrekken / fietsnader weer netjes opgehaald worden. Wat een service! Wij ontzorgen onze klanten volledig! Fietsenrek Huren is speciaal voor grootschalige publieks evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Komt u er onverhoopt achter dat u te weinig fietsenstallingen heeft besteld? Dit is geen enkel probleem. Door onze ruime voorraad van meer dan 40.000 fietsplaatsen kunnen wij u te allen tijde uit de brand helpen. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij de tijdelijke fietsenstallingen in heel Nederland, België en Duitsland leveren.

Meer weten over tijdelijke fietsenrekken huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw evenement? Bent u benieuwd naar de scherpe prijzen van Fietsenrek Huren? U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Offerte aanvragen