Wij zorgen voor jouw fietsen stalling

Bent u op zoek naar verhuur fietsenrekken? Werkt u voor een evenementenbureau en wilt u graag de logistiek goed geregeld hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het adres als het gaat over verhuur fietsenrekken.

Verhuur fietsenrekken nodig?

Vaak wordt er wel aan de automobilisten gedacht maar niet aan de fietsers. Maar fietsers zijn net zo belangrijk. Als fietsers geen stalling hebben zullen zij hun fiets gewoon op de grond gooien en hinderen zij de andere bezoekers. Op het moment dat er verhuur fietsenrekken staan, worden de fietsers getriggerd om de fietsen netjes neer te zetten in de daarvoor bestemde fietsenrekken. Wij zorgen ervoor dat er op een kleine ruimte veel fietsen geplaatst kunnen worden. Dat betekent dat er op elke 3 meter 20 fietsen geplaatst kunnen worden omdat wij de rekken functioneel neerzetten.

Verhuur fietsenrekken: complete oplossing!

Op zoek naar een specialist voor verhuur fietsenrekken? Wij hebben een team event-operators voor u klaar staan! Dit team komt de rekken plaatsen en weer ophalen na afloop van het evenement. Wij zijn dagelijks bezig met fietsenrekken plaatsen en weten precies waar wij op moeten letten om deze zo functioneel mogelijk neer te zetten. Voorafgaand aan het evenement ontvangen wij graag de plattegronden van het evenement zodat wij ons voor kunnen bereiden op de ruimte. Wij bieden u volledige ontzorging aan als het gaat over de logistiek van de fietsen. Wilt u graag meer weten over de diensten en producten die wij aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verhuur fietsenrekken: alles is mogelijk!

Heeft u één fietsenrek nodig of gaat het over honderd fietsenrekken? Het maakt bij ons niet uit of het om een groot of klein aantal fietsenrekken gaat. Wij zijn zeer flexibel in het neerzetten van de fietsenrekken. Wij hebben universele fietsenrekken, dat houdt in dat er kinderfietsen , gewone fietsen en elektrische fietsen in geplaatst kunnen worden. Wist u dat wij zelfs tot 4.000 fietsenplaatsen in één keer kunnen meenemen? Weet u hoeveel fietsenrekken u nodig heeft? Wij kunnen u altijd advies op maat geven. Wij zijn dagelijks met onze fietsenrekken bezig en wij kunnen voor u een berekening maken hoeveel u nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag met verhuur fietsenrekken.

Offerte aanvragen