Fietsenstalling Verhuur

Bent u op zoek naar fietsenstalling verhuur? Bent u op zoek naar een fietsenstalling verhuur voor een evenement of feest? Voor zowel grote evenementen als kleinere feesten zijn wij het adres voor fietsenstalling verhuur.

Fietsenstalling verhuur nodig?

Wilt u meer weten over een fietsenstalling verhuur? Bent u op zoek naar een oplossing voor het parkeren van de fietsen van uw gasten of feestgangers? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren. FES Fiets Parkeren biedt u de juiste mogelijkheden aan voor een fietsenstalling verhuur. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in het verhuren en plaatsen van tijdelijke fietsenstallingen. Inmiddels weten vele bedrijven en evenementen organisaties ons gemakkelijk te vinden. FES Fiets Parkeren is gevestigd in Almkerk, St. Odiliënberg en in Gieten, waardoor wij in heel Nederland al onze klanten goed van dienst kunnen zijn. FES Fiets Parkeren is officieel marktleider op het gebied van fietsenstalling verhuur. Wij bieden u een tijdelijke stalling voor de deur of tot wel 60.000 fietsparkeerplaatsen op een event. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken wij graag mee voor het inzetten van fietsenstalling verhuur. 

Fietsenstalling verhuur van FES Fiets Parkeren

FES Fiets Parkeren is gespecialiseerd in het opzetten van tijdelijke fietsenstallingen, die u overal kunt plaatsen. Doordat FES Fiets Parkeren verschillende plekken heeft waar er voldoende fietsenstalling staan opgeslagen, kunnen wij vrijwel overal in Nederland u goed van dienst zijn. Wij begrijpen dat u ook de fietsende feestgangers een goede plek wilt bieden, zodat de fietsen netjes geparkeerd kunnen worden. Wij zetten onze krachten niet alleen in Nederland in. Dat doen we in heel de Benelux en in Duitsland. Het maakt bij ons dan ook niet uit of u een fietsenstallingen voor stad, evenement of horeca nodig heeft. Wij beschikken over meer dan 60.000 fietsenstallingen, die wij graag inzetten voor grootschalige festiviteiten, maar ook voor minder dan 10 fietsenstallingen gaan wij graag aan de slag. Doordat wij over een eigen transport beschikken, kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van een toegankelijke en geordende tijdelijke fietsenstallingen bij grootschalige publieksevenementen. Doordat wij een professioneel bedrijf zijn kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij geven u graag advies en ontzorgen u van a tot z.

Meer weten over een fietsenstalling verhuur?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden voor een fietsenstalling verhuur? U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw evenement. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van een fietsenstalling verhuur om tijdelijk fietsen te kunnen stallen.

Offerte aanvragen