Fietsenstalling Verhuur

Bent u op zoek naar fietsenstalling verhuur? Bent u op zoek naar een fietsenstalling verhuur voor een evenement of feest? Voor zowel grote evenementen als kleinere feesten zijn wij het adres voor fietsenstalling verhuur.

Wij kunnen voor 60.000 fietsenstalling plaatsen zorgen. Wilt u uw bezoekers voor het festival de mogelijkheid bieden om netjes en veilig hun fietsen achter te laten. Denk dan eens aan fietsenstalling verhuur via fietsenrekhuren.com. Wij komen de fietsenrekken plaatsen en weer ophalen na afloop. U hoeft zich totaal geen zorgen meer te maken over de logistiek van de fietsen want dat doen wij al voor u. Door het gebruik van fietsenrekken krijgt uw evenement een nette uitstraling, er is immers geen overlast van de wild geparkeerde fietsen. Of, zoals vaak het geval is, van fietsen die op de grond gegooid zijn. Wilt u dat uw evenement goed geregeld is, wacht dan niet langer en benader ons!

Fietsenstalling verhuur plaatsen

Dat de fiets een populair transportmiddel is weet u waarschijnlijk wel. Het is een transportmiddel waarmee het milieu wordt ontlast en dat iets veiliger is als mensen alcochol gedronken hebben. Om de bezoekers te stimuleren om met de fiets te komen moet u wel voor goede faciliteiten zorgen. Als die er niet zijn komen er steeds meer bezoekers met de auto met als gevolg dat u nog meer parkeerplaatsen nodig hebt. Wilt u stabiele en degelijke fietsenrekken op uw evenement laten plaatsen door een team professionals? Deze fietsenrekken bieden een uitstekende mogelijkheid om fietsen ordentelijk te parkeren. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie over de mogelijkheden te ontvangen.

Fietsenstalling verhuur aantallen

De rekken met zeven staanders per stuk zijn aan beide kanten te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om op een klein stuk grond vele fietsen te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat het stuk grond functioneel gebruikt wordt. Door hun symmetrische vorm zijn ze bovendien eenvoudig te stapelen en dit betekent dat wij veel fietsenrekken tegelijk kunnen vervoeren. Wij kunnen tot wel 4.000 fietsenrekken in één keer vervoeren.

Over Fietsenrekhuren

Op zoek naar een leverancier voor fietsenstalling verhuur? Freetime Event Support is het bedrijf achter fietsenrekhuren.com. Wij zijn daarbij uw partner als het gaat over fietsenstalling verhuur. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om alle soorten evenementen te realiseren van 20 tot en met meer dan 40.000 fietsplaatsen. Omdat wij u willen ontzorgen nemen wij standaard het transport van onze fietsenrekken voor onze rekening met onze moderne transportvloot welke aan de laatste Europese wetgeving voldoet.

Offerte aanvragen