Fietsnietje

U kent ze vast wel: fietsnietjes. Het fietsnietje wordt ook wel aanleunbeugel voor een fiets genoemd en staat vaak bij opstapplaatsen van het openbaar vervoer, bij scholen en andere gebouwen, maar wordt ook gebruikt als tijdelijk fietsenrek in de evenementenbranche.

Fietsnietje nodig? Huur direct een fietsnietje bij FES Fiets Parkeren.

Organiseert u een evenement of heeft u een horecagelegenheid? Zoekt u een slimme oplossing voor het parkeren van fietsen? Of wilt u als gemeente de fietsinfrastructuur verbeteren? FES Fiets Parkeren zorgt voor een maatwerkoplossing. Met een fietsenrek, fietsvlonder of fietsnietje kunnen fietsen veilig en efficiënt geparkeerd worden. FES Fiets Parkeren is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in tijdelijke fietsenstallingen. Een fietsnietje is een aanleunbeugel voor fietsen. Het is een eenvoudige, maar bijzonder effectieve manier om veel fietsen op een klein oppervlak te parkeren. Het fietsnietje biedt een stabiele plek voor het plaatsen en vastzetten van fietsen. Het heeft maar een minimale oppervlakte nodig en is enorm gebruiksvriendelijk. U kunt bij ons heel eenvoudig een fietsnietje huren. Onze fietsnietjes zijn van hoge kwaliteit. Ze voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Wij ontzorgen u volledig bij het installeren van de fietsnietjes op de gewenste locaties. Een fietsnietje biedt verschillende voordelen:

Voordelen van een fietsnietje

  • Veiligheid: Fietsen vallen niet om wat het risico op schade en ongelukken vermindert.
  • Efficiënt: Fietsnietjes nemen weinig ruimte in beslag.
  • Gebruiksvriendelijk: Het parkeren is eenvoudig. Er zijn geen ingewikkelde manoeuvres nodig. Dit maakt het parkeren makkelijker voor ouderen en mensen die minder vaardig zijn .
  • Duurzaam: De aanleunbeugels zijn meestal gemaakt van staal of roestvrij staal. Dat betekent dat ze lang meegaan. Fietsnietjes zijn dus een milieuvriendelijke keuze.
  • Uniformiteit: Fietsnietjes zorgen voor een uniforme en gestandaardiseerde parkeeroplossing. Voor een consistente fietsparkeer infrastructuur is dit handig.

Fietsnietje direct leverbaar

Als u bij FES Fiets Parkeren aanklopt voor een fietsnietje hoeft u niet lang te wachten. Fietsnietjes kunnen wij direct leveren. Misschien is een fietsvlonder met fietsnietjes ook een optie. Op een fietsvlonder van composiet zijn enkele aanleunbeugels bevestigd. Hierop kunnen circa tien fietsen geplaatst worden. Fietsvlonders zijn makkelijk te verplaatsen. FES Fiets Parkeren biedt verhuuropties voor tijdelijke fietsvlonders die snel kunnen worden geïnstalleerd en verwijderd op basis van de behoeften van het evenement.

Levering in heel Nederland, België en Duitsland

Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen kunnen wij tijdelijke fietsenstallingen in heel Nederland, België en Duitsland leveren. Wij beschikken over eigen transport en regelen de op- en afbouw. Als u een snelle en makkelijke oplossing zoekt om fietsen te parkeren bent u bij FES Fiets Parkeren aan het juiste adres. Ook voor blijvende fietsenstallingen kunt u bij ons terecht. Neem vandaag nog contact op met ons. Wij informeren u graag verder, denken met u mee en helpen u op weg!

Offerte aanvragen