Fietsnietje

U kent ze vast wel: fietsnietjes. Het fietsnietje wordt ook wel aanleunbeugel voor een fiets genoemd en staat vaak bij opstapplaatsen van het openbaar vervoer, bij scholen en andere gebouwen, maar wordt ook gebruikt als tijdelijk fietsenrek in de evenementenbranche.

Bent u op zoek naar een manier om de fietsen van uw festivalgangers of bezoekers van uw dorp of stad op een goede manier te parkeren? Zoekt u dan niet verder! Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren. Wij bieden u dé oplossing met het aanbieden van een fietsnietje. Tegen woningen, op straat, in de natuur of waar dan ook zomaar fietsen neergooien is een ongewenst neveneffect van een groot evenement. Een fietsnietje van FES Fiets Parkeren biedt uitkomst in dit soort situaties. FES Fiets Parkeren is gespecialiseerd in het opzetten van tijdelijke fietsenstallingen, die u overal kunt plaatsen. Niets is vervelender dat u uw fiets niet goed kan stallen bij een festival of in een stad of dorp. Door een fietsnietje te plaatsen voorkomt u het opeen stapelen van fietsen of het omvallen van fietsen op iedere locatie. Bent u op zoek naar een fietsnietje? Bij FES Fiets Parkeren bent u aan het juiste adres. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Fietsnietje van FES Fiets Parkeren

FES Fiets Parkeren is marktleider op het gebied van fietsen parkeren op een eenvoudige en slimme wijze. Wij bieden onze fietsenstalling aan tegen betaalbare tarieven, die voor ieder evenement betaalbaar zijn. FES Fiets Parkeren is een professioneel bedrijf, dat met u meedenkt en weet wat u nodig heeft. Wij begrijpen dat u tijdens een festival ook de fietsende gasten een goede parkeerplek wil geven. Door gebruik te maken van een fietsnietje of een andere fietsenstalling van FES Fiets Parkeren kunt u alle fietsen netjes laten parkeren, zonder dat er fietsen her en der worden neer gezet door uw gasten. Het fietsnietje neemt niet veel plaats in. Ook is het heel gemakkelijk om een fiets aan het fietsnietje vast te maken met een slot als uw feestgangers dat prettig vinden. FES Fiets Parkeren is door onze centrale ligging in het noorden van Noord-Brabant en meerdere nevenvestigingen, in staat om fietsenrekken te leveren in heel Nederland, België en Duitsland. Wij hebben tijdelijke stallingen voor de deur en wel 60.000 fietsparkeerplaatsen beschikbaar voor uw evenement.

Fietsnietje kopen of huren?

De mobiliteit van mensen verandert continu. Men pakt steeds vaker de fiets om naar de stad of evenement te gaan. Hierdoor is de vraag naar parkeergelegenheden voor een fiets enorm. FES Fiets Parkeren verhuurt fietsenrekken voor alle evenementen, groot en klein. Wij zijn gespecialiseerd in grootschalige publieksevenementen, waarbij wij grote aantallen fietsen netjes kunnen wegzetten in onze rekken. We hebben hiervoor minimale oppervlakte nodig, zoals voor het fietsnietje, en door de ontwerpen van onze andere fietsenrekken.

Offerte aanvragen