Fietsnietje

U kent ze vast wel: fietsnietjes. Het fietsnietje wordt ook wel aanleunbeugel voor een fiets genoemd en staat vaak bij opstapplaatsen van het openbaar vervoer, bij scholen en andere gebouwen, maar wordt ook gebruikt als tijdelijk fietsenrek in de evenementenbranche.

Fietsnietje huren of kopen?

Bent u op zoek naar een fietsnietje? Bent u op zoek naar een manier om op een kleine oppervlakte fietsen te parkeren? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren.com. FES Fiets Parkeren.com biedt u een ruim aanbod in fietsenstallingen en fietsnietjes. Door de jaren heen is het aanbod in fietsen sterk toegenomen, waardoor wij als bedrijf ook merken dat er steeds meer vraag is naar tijdelijke fietsenstallingen. Een fietsnietje kan gemakkelijk geplaatst worden door onze medewerkers. U heeft een minimale oppervlakte nodig, waardoor er verschillende fietsenstallingen geplaatst kunnen worden bij een grootschalig evenement. Door de jaren heen weten vele bedrijven en evenementen organisaties ons gemakkelijk te vinden. Wij vertellen u dan ook graag wat de voordelen zijn van een fietsnietje of een andere tijdelijke fietsenstalling. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze producten? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over het huren van een fietsnietje.

Fietsnietje huren bij FES Fiets Parkeren.com

Bij FES Fiets Parkeren.com kunt u gemakkelijk en snel een fietsnietje huren. Een fietsnietje is een ideale oplossing om tijdelijk te plaatsen. Tijdens een evenement of een groot feest kan het zijn dat u op zoek bent naar tijdelijke fietsenstallingen. Organiseert u een feest en heeft u geen rekening gehouden met een mogelijkheid om fietsen te parkeren? Dan kan het zo zijn dat de fietsen van uw gasten her en der neergezet worden. Het terrein waar de fietsen worden gestald wordt onoverzichtelijk en uw gasten kunnen moeilijk hun fiets terug zoeken. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Door een fietsnietje te plaatsen bij uw evenement kunnen uw gasten netjes en geordend de fietsen stallen. Wij bieden u een tijdelijke stalling voor de deur of tot wel 60.000 fietsparkeerplaatsen op een event. Het maakt bij ons niet uit hoeveel fietsenrekken u nodig heeft, u bent bij ons aan het juiste adres voor het vinden van uw gewenste fietsenstalling. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van een toegankelijke en geordende, tijdelijke fietsenstallingen bij grootschalige publieksevenementen.

Meer weten over een fietsnietje huren of kopen?

Naast het huren van een fietsnietje kunt u ook een fietsnietje bij ons kopen. De keuze is geheel aan u. Een fietsnietje is een ideale manier om bij uw café, restaurant of ander uitgaansgelegenheid te plaatsen waar u met regelmaat een aantal bezoekers heeft. Een fietsnietje neemt weinig plek in beslag.

Offerte aanvragen