Fietsvlonders

Bent u op zoek naar fietsvlonders? Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing om een groot aantal fietsen te kunnen stallen tijdens een evenement of horeca feest? Zoekt u dan niet verder.

Fietsvlonders als unieke fiets parkeeroplossing

Bent u op zoek naar fietsvlonders? Bent u op zoek naar fietsenstallingen midden in de stad? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren.com. Wij bieden u dé oplossing voor het parkeren van fietsen in een stad of in een dorp. Tijdens drukke koopavonden of in het weekend is het prettig als er voldoende parkeerplek is voor het stallen van fietsen. De tijden veranderen en vele gasten en klanten komen vandaag de dag op de fiets naar een evenement of om een hapje te eten in de stad. Een fietsvlonder is een duurzame fietsparkeer-oplossing, die zich aanpast aan de identiteit van de stad. Het plaatsen van een fietsvlonder is een goede oplossing voor het stallen van een behoorlijk aantal fietsen. FES Fiets Parkeren.com speelt daar graag in op de veranderingen in een stad of in een dorp. Bent u benieuwd naar de voordelen van fietsvlonders? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van onze aangeboden fietsvlonders.

Fietsvlonders te huur bij FES Fiets Parkeren.com

Een fietsvlonder van FES Fiets Parkeren.com komt overeen met de afmeting van een autoparkeerplaats. Dat wil zeggen dat een fietsvlonder niet veel ruimte inneemt en dat ook uw op de fiets komende gasten hun fiets netjes en veilig kunnen parkeren. Een fietsvlonder is bij ons te huur als u jaarlijkse evenementen organiseert. Daarnaast is het ook mogelijk om een fietsvlonder bij ons te kopen. Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsenrekken huren en fietsen stallen, kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze klanten. FES Fiets Parkeren.com gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Dit maakt het voor ons mogelijk om in heel Nederland te opereren. Wij werken altijd vanuit de dichtstbijzijnde locatie, zodat wij snel en op het juiste tijdstip bij u de fietsenrekken kunnen bezorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van een toegankelijke en geordende tijdelijke fietsenstallingen bij grootschalige publieksevenementen. Daarnaast is ieder evenement anders. We werken voor klanten die behoefte hebben aan vijf fietsparkeerplaatsen en klanten die de behoefte hebben aan 60.000 plaatsen

Meer weten over fietsvlonders voor uw evenement?

Wilt u meer weten over de voordelen van het inzetten van fietsvlonders? U kunt vrijblijvend contact met ons nemen. Ons team vertelt u graag meer over de voordelen van het inzetten van fietsvlonders in uw stad of bij uw evenement.

Offerte aanvragen