Fietsvlonders

Bent u op zoek naar fietsvlonders? Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing om een groot aantal fietsen te kunnen stallen tijdens een evenement of horeca feest? Zoekt u dan niet verder.

Fietsvlonders als unieke fiets parkeeroplossing

Wilt u het fiets parkeren bij uw evenement of in drukke stedelijke gebieden goed regelen? FES Fiets Parkeren heeft voor elk fiets parkeerprobleem een oplossing. Wij bieden tijdelijke fietsenstallingen aan. U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen fietsenrekken en fietsvlonders. Mogen wij de fietsvlonder onder uw aandacht brengen? Wij bieden fietsvlonders aan van composiet. Composiet is duurzaam, roest of rot niet en is onderhoudsarm. Composiet is sterk en heeft een laag gewicht. De fietsvlonder kan in een handomdraai verplaatst worden. FES Fiets Parkeren is een professioneel bedrijf dat al vele tijdelijke fietsenstallingen heeft geplaatst. Wij denken met u mee en leveren maatwerk. Elke locatie is anders en een fietsvlonder kan volledig aangepast worden. Denk hierbij aan de afmeting van de fietsvlonders, het aantal en soort fietsbeugels en de algehele uitstraling. De fietsvlonder is modulair, schakelbaar en de kleurstelling is vrij te kiezen. Wij hebben alles in huis om het fiets parkeren te regelen bij grootschalige evenementen. FES Fiets Parkeren heeft meer dan 60.000 fietsplaatsen beschikbaar. Wij kunnen snel leveren omdat wij centraal gelegen zijn en meerdere nevenvestigingen hebben. In heel Nederland, België en Duitsland kunnen wij tijdelijke fietsenstallingen leveren.

Waarom composiet fietsvlonders

Het inzetten van fietsvlonders heeft vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

  • Duurzaam in de gehele keten
  • Onderhoudsarm
  • Aanpasbaar aan de stad
  • Modulair en verplaatsbaar
  • Geen infa aanpassingen nodig
  • Diverse accessoires

Als u ons inschakelt om het parkeren van fietsen te regelen kunt u alles met een gerust hart aan ons overlaten. Onze fietsvlonders zijn direct leverbaar. Wij hebben eigen transport en leveren de fietsvlonders tijdig. Ook zorgen we ervoor dat ze op het gewenste tijdstip weer worden opgehaald. Natuurlijk nemen wij de op- en afbouw voor onze rekening. U kunt ook fietsvlonders bij ons kopen. Dit is misschien een verstandige keuze voor gemeenten en bedrijven die op zoek zijn naar een permanente oplossing.

Vragen over fietsvlonders?

Heeft u nog vragen over fietsvlonders? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer. Met onze fietsvlonders kunnen fietsers veilig en efficiënt hun fiets parkeren. Beschadiging van de fietsen wordt voorkomen en ook zal er minder fietsendiefstal zijn. Hoe fijn is het als je na een festivalbezoek niet eerst je fiets hoeft uit te graven. Als u op zoek bent naar een oplossing voor een fiets parkeerprobleem bent u bij FES Fiets Parkeren aan het juiste adres! Wij leveren kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Offerte aanvragen