Fietsvlonders

Bent u op zoek naar fietsvlonders? Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing om een groot aantal fietsen te kunnen stallen tijdens een evenement of horeca feest? Zoekt u dan niet verder.

Fietsvlonders als unieke fiets parkeeroplossing

Bij FES Fiets Parkeren bent u aan het juiste adres. FES Fiets Parkeren is voor u hét bedrijf waar u van op aan kunt. Wij bieden u de mogelijkheid aan om tijdelijke fietsvlonders te huren tegen zeer scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee over het huren of kopen van verschillende soorten fietsvlonders. Een fietsvlonder is dé oplossing in een stad die altijd bezig is. Wij bieden u een duurzame fietsparkeer oplossing aan die zich aanpast aan de identiteit van de stad: de fietsvlonder. Bent u benieuwd of de fietsvlonder iets voor uw stad of bedrijf is? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren of kopen van een fietsvlonder? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en maak direct een afspraak met één van onze medewerkers.

Fietsvlonders van FES Fiets Parkeren

FES Fiets Parkeren biedt u een groot aanbod aan van meer dan 40.000 fietsenplaatsen. Wij zijn een professioneel bedrijf dat met u meedenkt over de organisatie van een functionele fietsenstalling bij u in de buurt. Wij zijn gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Dit maakt het voor ons mogelijk om in heel Nederland te opereren. Waarom kiezen voor fietsvlonders van FES Fiets Parkeren? De fietsvlonder van composiet is een duurzame, lichte en robuuste oplossing die bovendien aanpasbaar is aan de identiteit van de stad. De buitenruimte dient duurzaam te zijn. Daarom is de fietsvlonder vervaardigd uit composiet en zelfs deels uit gerecyclede grondstoffen (PET-flessen). Composiet is sterk en heeft een laag gewicht. Een fietsvlonder is duurzaam in de gehele keten, onderhoudsarm, aanpasbaar aan de stad, modulair en verplaatsbaar en er zijn geen infra aanpassingen nodig. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de door u gewenst fietsenstalling op de juiste locatie geplaatst wordt.

Meer weten over fietsvlonders huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren of kopen van een fietsvlonder van FES Fiets Parkeren? Elke locatie is anders en vraagt daarom om maatwerk. De afmeting van de fietsvlonders, het aantal en soort fietsbeugels en de algehele uitstraling: het is allemaal aanpasbaar. Wij zien uw aanvraag voor het huren of kopen van fietsvlonders graag tegemoet.

Offerte aanvragen