Gebruikte fietsenstalling kopen?

Bent u op zoek naar een gebruikte fietsenstalling die u kunt huren of overnemen voor een scherpe prijs? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij FietsenrekHuren.com.

Bent u op zoek naar een gebruikte fietsenstalling? Bent u op zoek naar een gebruikte fietsenstalling die u kunt huren of kopen voor een eerlijke prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij FES Fiets Parkeren. FES Fiets Parkeren heeft jarenlange ervaring met het verhuren en verkopen van gebruikte fietsenstallingen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en wij kunnen u vandaag meer dan 40.000 fietsplekken aanbieden. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat met u meedenkt over de organisatie van een functionele fietsenstalling bent u bij FES Fiets Parkeren aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een gebruikte fietsenstalling of wilt u meer weten over het huren van een gebruikte fietsenstalling? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zien uw aanvraag voor een gebruikte fietsenstalling graag tegemoet.

Gebruikte fietsenstalling kopen bij FES Fiets Parkeren

Voor de deur, bij een evenement of in de stad: we bieden u fiets parkeeroplossingen voor volledige ontzorging. Onze fietsenrekken zijn zo gemaakt dat ze voor grootschalige en kleinschalige evenementen ingezet kunnen worden. Door gebruik te maken van onze fietsenrekken heeft u slechts een minimale oppervlakte nodig. Heeft u een terugkerend evenement? Dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat het voor u voordeliger en gemakkelijk is om een gebruikte fietsenstalling te kopen. FES Fiets Parkeren is gevestigd in Almkerk, St. Odilienberg en Gieten. Dit maakt het voor ons mogelijk om in heel Nederland te opereren. Wij werken altijd vanuit de dichtstbijzijnde locatie zodat wij snel en op het juiste tijdstip de fietsenrekken kunnen bezorgen. Onze organisatie is ingericht op maatwerk totaaloplossingen. Zo kunnen fietsparkeerplaatsen op locatie geleverd worden, regelen we stewards en personaliseren we uw stalling indien gewenst met bewegwijzering. Ook als u een gebruikte fietsenstalling bij ons koopt komen wij uw bestelling op locatie afleveren.

Meer weten over een gebruikte fietsenstalling kopen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren of kopen van een gebruikte fietsenstalling? Bent u benieuwd naar de vele voordelen die wij aanbieden? Wij vertellen u daar graag meer over. FES Fiets Parkeren werkt voor klanten die slechts behoefte hebben aan 5 fietsparkeerplaatsen en klanten die behoefte hebben aan 40.000 plaatsen. Wij slaan graag de handen in elkaar om ook aan uw wensen te voldoen. Als u op zoek bent naar een gebruikte fietsenstalling bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze modellen

Offerte aanvragen