Het eerste festival van 2022: Soenda Utrecht

Voor veel feestliefhebbers was het laatste weekend van februari er één waar lang naar uitgekeken is: eindelijk konden zowel binnen- als buitenevenementen weer zonder een beperkt aantal bezoekers én zonder andere coronamaatregelen gehouden worden. Het bleef voor de organisatie van Soenda Indoor – welke gepland stond voor 26 februari in DeFabrique in Utrecht – lang spannend, maar uiteindelijk stonden alle seinen op groen. Er kon gefeest worden.

Ook voor ons was dit de start van naar verwachting een jaar met veel prachtige evenementen. De organisatie van Soenda Indoor heeft ons namelijk gevraagd om mee te denken over het opzetten van een fietsenstalling voor de bezoekers die per fiets naar DeFabrique zouden afreizen. Daar zeiden wij uiteraard geen ‘nee’ tegen. Veel tijd was er niet: pas na de persconferentie van 15 februari, anderhalve week vóór Soenda Indoor, kon de opbouw van het evenement met zekerheid van start gaan.

Voor ons was dit geen enkel probleem. Gelukkig hebben we altijd ruim voldoende fietsenrekken op voorraad, en dankzij de verscheidenheid aan transportmiddelen wisten we zeker dat we op tijd en met de juiste hoeveelheid fietsenrekken ter plaatse konden komen.

Bezoekers van Soenda Indoor kwamen ook onze stewards tegen. Zij zorgden ervoor dat het fietsparkeren voor alle bezoekers voorspoedig en soepel verliep. Ook zij waren weer verheugd aan het werk te kunnen en bezoekers te helpen met het vinden van een parkeerplek. Tip: heb jij ook interesse om te werken als fietssteward bij de tofste festivals in een jong en gezellig team? Bekijk dan eens deze vacature op AltenaWerkt!

Nu de coronamaatregelen definitief achter ons lijken te liggen, staat er een mooi voorjaar op ons te wachten, gevolgd door een hopelijk nóg mooiere zomer vol met evenementen. Wij hebben er zin in!

Organiseert u binnenkort een soortgelijk evenement en bent u opzoek naar een partner die kan ondersteunen bij het fietsparkeren? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen. We helpen u graag aan een passend en volledig advies.

Neem contact met ons op east

Offerte aanvragen