Nieuw in de verhuur: fietsenrek model SPORT

Even wat drinken voorafgaand aan de toertocht of een hapje eten na afloop geven dubbel zoveel plezier als deelnemers weten dat hun fiets veilig staat. Met ons nieuwe fietsenrek model SPORT van Bikeprevent voorziet u in een stallingsmogelijkheid met geïntegreerde fysieke en elektronische beveiliging.

Neem als organisator van toertochten uw verantwoordelijkheid door het faciliteren van een beveiligde en bewaakte fietsenstalling, en ontvang de grootste waardering van uw deelnemers.

Geordend en beveiligd

In dit fietsenrek model SPORT worden de fietsen naast elkaar geplaatst en per stuk beveiligd met een cijferslot met zelfgekozen code. Doordat er voldoende ruimte is beschadigen de fietsen elkaar niet en ook door de wijze van plaatsen (hangend aan het zadel) ontstaat er geen schade aan het frame, de voorvork of de velg. Door middel van een beveiligd fietsenrek geeft u uw deelnemers de mogelijkheid om in alle rust even van een pauze te genieten.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van het fietsenrek is heel eenvoudig: de deelnemer hangt zijn fiets op, haalt de veiligheidskabel door het frame en steekt die in het slot. Na het intoetsen van een zelf te kiezen 4-cijferige code kan het slot worden vergrendeld. Om de fiets weer mee te nemen kan, na het intoetsen van de 4-cijferige code, het slot weer worden ontgrendeld.

Doordat het fietsenrek is ontwikkeld voor roulerend gebruik is een administratief systeem niet nodig. Elk fietsenrek kan 80 deelnemer per uur ‘verwerken’. Het grote voordeel is van een beveiligd fietsenrek is dat u als organisator van een wielerevenement veel minder vrijwilligers nodig hebt, die toch al vaak moeilijk te vinden zijn.

Volledig verzorgd

De beveiligde fietsenstalling richten wij ter plaatse voor u in en halen deze na afloop ook weer op. U heeft daar dus zelf geen omkijken naar. Als er tijdens gebruik vragen zijn of u ergens problemen mee ondervindt dan kunt u gewoon even contact met ons opnemen. Wij denken graag mee voor een oplossing.

Totaaloplossing

De totaaloplossing van Bikeprevent is zowel een fietsenstalling als de beveiliging ervan tegelijk. En als u bedenkt dat een racefiets al gauw zo’n € 5000,- kost is het zeker ook geen overbodige luxe. Gelegenheidsdieven deinzen er niet voor terug om in een onbewaakt ogenblik een mooi exemplaar te ontvreemden. Deelnemers aan uw wielerevenement zullen het zeker waarderen als zij hun fiets netjes en veilig achter kunnen laten voor een (kleine) pauze of na afloop.

Offerte aanvragen