Nieuwe fietsenstalling kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe fietsenstalling? Bent u op zoek naar een nieuwe fietsenstalling die u kunt kopen of huren voor evenement? Zoekt u dan niet verder. U bent van harte welkom bij Fietsenrek Huren.

Fietsenrek Huren is er speciaal voor evenementen en grote partijen. Het is erg belangrijk en gastvrij als u voor uw fietsende gasten ook een veilige en overzichtelijke plek heeft om hun fietsen netjes neer te zetten. Bent u op zoek naar een nieuwe fietsenstalling voor een dag of heeft u een terugkerend evenement waardoor het handiger is om een nieuwe fietsenstalling in eigen beheer te hebben? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben voor het huren of kopen van een nieuwe fietsenstalling.

Nieuwe fietsenstalling kopen en huren bij Fietsenrek Huren

Op zoek naar een nieuwe fietsenstalling? In de loop van de jaren heeft Fietsenrek Huren zijn aanbod steeds verder uit kunnen breiden. Van koop tot verhuur van een nieuwe fietsenstalling. Tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten fietsenrekken en fietsenstallingen. Omdat wij over een ruime voorraad beschikken hebben wij altijd voldoende fietsenrekken op voorraad. Fietsenrek Huren werkt samen met een energiek team dat graag klaar staan voor zijn klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij u goed adviseren over het soort en aantal fietsenrekken. Organiseert u binnenkort een festival of een groot evenement? Onze experts bespreken graag met u uw wensen voor het huren of kopen van ruime fietsenstallingen voor al uw gasten. Tijdens een evenement of feest komen veel bezoekers met de fiets. Naast het aanbod van voldoende parkeerplaatsen voor auto’s moet u er ook voor zorgen dat de fietsende bezoekers hun fiets netjes en veilig kunnen stallen. Onze fietsenrekken bieden plaats aan 20 fietsen per fietsenrek. Wij beschikken over meer dan 40.000 fietsplaatsen voor onze klanten.

Meer weten over nieuwe fietsenstalling van Fietsenrek Huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij hebben voor het huren van nieuwe fietsenstallingen? Bent u benieuwd wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? U kunt een eens een kijkje nemen op onze website en contact opnemen met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor de koop van nieuwe fietsenstallingen. Door onze centrale liggingen en meerdere nevenvestingen in Nederland kunnen wij uw tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, Duitsland en België leveren. Wij zijn dé fietsenrek specialist die u zoekt voor uw evenement! Wij hebben een enorme diversiteit aan rekken.Wij zien uw aanvraag voor het huren of kopen van een nieuwe fietsenstalling graag tegemoet.

Offerte aanvragen