Pop up fietsenstalling

Bent u op zoek naar een pop up fietsenstalling? Heeft u een eendaags of meerdaags evenement gepland en bent u op zoek naar een pop up fietsenstalling?

Door een pop up fietsenstalling te plaatsen, vangt u de fietsers op een professionele manier op. Dit voorkomt dat er fietsen geplaatst worden tegen dranghekken, op straat of tegen woonhuizen. Het wordt steeds populairder om met de fiets naar een festival te gaan en daarom is het belangrijk dat de fietsenstalling goed geregeld is. Wij zijn de specialist in de regio en ver daarbuiten op het gebied van pop up fietsenstallingen. Wij beschikken over een team specialisten die de fietsenrekken komen opbouwen en afbreken. Wij weten precies hoe wij de fietsenrekken moeten neerzetten om op een zo’n klein mogelijk stuk grond zo veel mogelijk fietsen te kunnen plaatsen. Door onze jarenlange ervaring in het vak weten wij precies waar wij over praten.

Pop-up fietsenstalling bij uw evenement

Of een evenement nu kleinschalig is of grootschalig, of het slechts een dag duurt of meerdere dagen, uw bezoekers moeten hun vervoermiddel kwijt. Veel bezoekers kiezen ervoor om met de fiets naar een evenement te gaan en dat is uitstekend, maar dan moet het voor uw bezoeker ook mogelijk zijn om zijn of haar fiets goed en veilig te kunnen stallen. Dit kan in een handige maar bovendien veilige pop-up fietsenstalling. Het is voor bezoekers en bewoners niet prettig om een fiets tegen de woning te zetten, tegen bomen, dranghekken of op andere ongewenste plaatsen. Hebt u dus plannen om een evenement te gaan organiseren, neem dit dan vooral mee in uw planning. Nog beter is het om Fietsenrekhuren.com te bellen of te e-mailen over een pop-up fietsenstalling. Wij verhuren al jaren fietsenrekken voor evenementen en ontzorgen u daarbij van a tot z. Wij denken op voorhand met u mee hoe we zo praktisch mogelijk onze fietsenrekken kunnen plaatsen en op een zo toegankelijk mogelijke manier een goede pop-up fietsenstalling kunnen opzetten. Onze uitgekiende systemen hebben slechts minimale oppervlakte nodig.

Pop-up fietsenstalling volledig ontzorgd

Fietsenrekhuren.com is specialist in het verzorgen van fietsenstallingen voor grootschalige evenementen, maar ook voor kleinere bijeenkomsten. Ook voor een klein fietsenrek bij u thuis kunt u bij ons terecht. Onze fietsenrekken, die we wegzetten in een pop-up fietsenstalling zijn stevig, degelijk en veilig. Bezoekers vinden hun fiets altijd gemakkelijk terug in de geordende pop-up fietsenstalling. Fietsenrekhuren.com heeft maar liefst 40.000 fietsplaatsen beschikbaar, dus wij hebben altijd genoeg rekken om ook uw evenement van een pop-up fietsenstalling te kunnen voorzien. U hoeft zeker niet op uw fietsenrekken te wachten, want wij kunnen door het grote aanbod direct leveren. Doordat onze onderneming centraal gelegen is in het midden van ons land en wij daarnaast beschikken over meerdere nevenvestigingen, is het mogelijk om overal in Nederland maar ook in België en Duitsland een pop-up fietsenstalling te plaatsen. Wij ontzorgen u daarbij volledig, door u ons eigen transport te bieden. Ook verzorgen onze medewerkers de op- en afbouw van de tijdelijke fietsenstalling. Laat ons ervaren en professionele team u van dienst zijn door mee te denken, door de pop-up fietsenstalling te vervoeren, op te bouwen en ook weer af te breken, zodat u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken. U hoeft zich over de financiën ook geen zorgen te maken, want wij rekenen scherpe tarieven.

Offerte aanvragen