Terugblik 2021

2021 zit er weer op. We blikken terug op een mooi jaar waarin we, ondanks corona, ontzettend veel mooie projecten en locaties hebben voorbij zien komen. In totaal hebben we maar liefst 175 projecten mogen realiseren. 70% daarvan waren in Nederland, 20% in België en 10% in Duitsland.

Graag grijpen we dit moment aan om in woord en beeld terug te blikken. Welke spraakmakende locaties hebben wij mogen voorzien van fietsenrekken?

  • We zijn zoals genoemd regelmatig de grens over gegaan. Onder andere bij het WK wielrennen (hoe kan het ook anders) in België. Dit evenement trok ook veel bezoekers op de fiets. Op een totaal van 10 locaties hebben we fietsenstallingen voor bezoekers gerealiseerd.
  • De opening van het nieuwe kantoor van AFAS Software door Koningin Máxima. Bij een nieuw kantoor hoort verduurzaming: bezoekers van events komen vanaf nu op de fiets.
  • Het eerste grote evenement in coronatijd: het Eurovisie Songfestival in Ahoy! in Rotterdam. Niet alleen voor de bezoekers zijn fietsenstallingen weggezet, maar ook voor de voltallige crew, vrijwilligers en bezoekers.
  • Misschien wel het meest spraakmakende project was het vraagstuk rondom fietsparkeeroplossingen bij de F1 in Zandvoort, waar tienduizenden mensen op afkwamen. Een groot deel daarvan met de fiets (gelukkig!), waardoor we op 10 verschillende locaties een fietsparkeerplaats hebben geïnstalleerd.
  • De laatste klus van het jaar bracht ons naar Rotterdam, waar mensen die gebruikmaken van de watertaxi hun fiets veilig voor opstappen kunnen parkeren.

Het blijft geweldig om op zóveel verschillende locaties zichtbaar te zijn.

De allerbeste wensen voor 2022. Op naar een jaar met veel evenementen, met veel toestroom op de fiets!

Offerte aanvragen