Tijdelijke fietsenstalling

Bent u op zoek naar een tijdelijke fietsenstalling? Bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt over het plaatsen van een tijdelijke fietsenstalling? Wij heten u van harte welkom bij Fietsrek Huren.

Wij bieden u een ruim aanbod van diverse tijdelijke fietsenstallingen tegen zeer scherpe prijzen. Voor de organisatie van een evenement heeft u verschillende voorzieningen nodig. Denkt u aan toiletten, eetgelegenheden en parkeerplekken voor auto’s en fietsen. Fietsenrek Huren biedt u de mogelijkheid aan om een groot aantal tijdelijke fietsenstallingen te huren. Fietsenrek Huren is dé specialist in de regio waar u van op aan kunt. Wij regelen voor u de opbouw en de afbouw zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bent u benieuwd of de tijdelijke fietsenstallingen van Fietsenrek Huren iets voor u zijn? Wij vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Tijdelijke fietsenstalling plaatsen

Op zoek naar een tijdelijke fietsenstalling? Bent u op zoek naar de mogelijkheid om fietsenrekken te huren? Fietsenrek Huren.com is het adres voor uw tijdelijke fietsenstalling. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daar kunt u op uw gemak bekijken welke fietsenrekken wij aanbieden. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. In onze fietsenrekken kunnen 20 fietsen gestald worden. Onze fietsenrekken zijn functioneel en efficiënt gemaakt zodat de fietsenrekken voor grootschalige en kleinschalige evenementen ingezet kunnen worden. Beide kanten kunnen worden gebruikt zodat u maar een minimale oppervlakte nodig heeft voor de fietsenstallingen. Onze medewerkers komen met eigen transport naar uw gewenste locatie. Wij bouwen voor u de fietsenstalling op en na afloop van uw evenement zorgen wij ervoor dat de fietsenstallingen ook weer netjes opgehaald worden. Op deze manier ontzorgen wij u volledig.

Over Fietsenrek huren.com

Bent u benieuwd of een tijdelijke fietsenstalling van Fietsenrek Huren iets voor uw evenement is? Fietsenrek Huren is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U bent bij ons aan het juiste adres voor betaalbare tijdelijke fietsenrekken. Wij verhuren fietsenrekken voor diverse evenementen en partijen. Fietsenrek Huren is gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Heeft u zich misrekend en mist u een aantal fietsenrekken op uw evenement? Dat is geen enkel probleem! U hoeft ons maar te bellen en wij staan voor u klaar! Wij hebben meer dan 40.000 fietsplaatsen beschikbaar voor onze klanten. Door onze centrale ligging en meerdere nevenvestigingen in het land kunnen wij tijdelijke fietsenstalling in heel Nederland, België en Duitsland leveren.

Offerte aanvragen