Verhuur fietsenrekken

Bent u op zoek naar fietsenstalling verhuur? Bent u op zoek naar een fietsenstalling verhuur voor een evenement of feest? Voor zowel grote evenementen als kleinere feesten zijn wij het adres voor fietsenstalling verhuur.

Wij kunnen voor 40.000 fietsenstalling plaatsen zorgen. Wilt u uw bezoekers voor het festival de mogelijkheid bieden om netjes en veilig hun fietsen achter te laten. Denk dan eens aan fietsenstalling verhuur via fietsenrekhuren.com. Wij komen de fietsenrekken plaatsen en weer ophalen na afloop. U hoeft zich totaal geen zorgen meer te maken over de logistiek van de fietsen want dat doen wij al voor u. Door het gebruik van fietsenrekken krijgt uw evenement een nette uitstraling, er is immers geen overlast van de wild geparkeerde fietsen. Of, zoals vaak het geval is, van fietsen die op de grond gegooid zijn. Wilt u dat uw evenement goed geregeld is, wacht dan niet langer en benader ons!

Fietsenrekken verhuur voor alle evenementen!

Op zoek naar een betrouwbaar adres voor fietsenrekken verhuur? Om een fietsenrek te plaatsen heeft u maar een minimale ruimte nodig. Op een stuk van 300 cm kunnen al 20 fietsen geplaatst worden. Omdat wij op meerdere plaatsen in Nederland gevestigd zijn, kunnen wij door het hele land fietsenrekken verhuur regelen. Wij kunnen geen permanente fietsenstallingen realiseren maar wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke fietsenstallingen. Wij hebben een ruim aanbod van fietsenrekken en kunnen u overal mee van dienst zijn. Bent u benieuwd wat u kwijt bent als u fietsenrekken verhuur bij ons regelt? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en producten.

Fietsenrekken verhuur in grote aantallen!

Geen opdracht is te gek als het gaat om fietsenrekken verhuur. Voor ons is het een uitdaging om uw fietsenstalling te verzorgen zonder dat u zich daar druk om hoeft te maken. Onze fietsenrekken zijn ook nog eens universeel en dat biedt de mogelijkheid om alle soorten fietsen in de rekken te plaatsen. Onze fietsenrekken hebben namelijk voldoende ruimte tussen de wielsteunen.

Over Fietsenrekhuren

Fietsenrekken verhuren klinkt zo makkelijk maar het moet wel geregeld worden. Wij hebben in de afgelopen jaren ervaren dat bij veel evenementen de fietsers vergeten worden en wij zorgen dus voor de fietsers. Kent u die fietsenrekken bij NS-stations, open dagen, bij gemeenten en op andere plaatsen waar tijdelijk fietsen neergezet worden? Dat zijn allemaal fietsenrekken die wij kunnen verzorgen. De fietsenrekken zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Wilt u graag meer weten over onze fietsenrekken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen