De maatschappij heropent, de fiets kan uit de schuur

Signing

 

Na bijna twee jaar staat Nederland aan de vooravond van een moment waar we reikhalzend naar uit hebben gekeken: het loslaten van de meeste coronamaatregelen en daarmee het heropenen van de samenleving. Goed nieuws voor evenementenorganisaties in heel het land. Ook wij hebben niet stilgezeten: we lanceren een nieuwe website, voor een duidelijker en nóg completer beeld van onze producten, diensten en succesverhalen uit het verleden.

Waar we vorig jaar al hoopten op een heropening van de samenleving met een summer of love vol evenementen en bijeenkomsten, zowel indoor als outdoor, lijkt het er nu toch écht van te komen. We hebben corona misschien niet definitief verslagen, maar hebben voorlopig een manier gevonden om het virus de das om te doen. Hierdoor is het weer mogelijk om evenementen met veel bezoekers te organiseren.

Dat is goed nieuws, ook voor ons. We doen niets liever dan alle soorten organisaties helpen bij hun vraagstukken rondom fietsparkeren. In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie projecten moeten doen. De verwachting is dat het dit jaar ontzettend druk zal worden. Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in!

Want ondertussen hebben we niet stilgezeten. Achter de schermen is er hard gewerkt aan een nieuwe website. Hierin komt alle essentiële informatievoorziening bij elkaar, zodat u als bezoeker sneller en makkelijker vindt wat u zoekt. Denk aan de verschillende producten voor verhuur en verkoop, diensten en succesverhalen.

Wat ook goed is om te benoemen, is dat we een duidelijk onderscheid maken in de verschillende services die we bieden, zodat u makkelijker kunt navigeren:

  • Fietsenrekhuren.com: voor het tijdelijk huren van fietsenrekken voor onder andere evenementen en tijdelijke fietsenstallingen, maar ook aanvullende services zoals:
  • Fietsenrekkopen.com: voor het zelf aanschaffen van fietsenrekken;
  • Fietsvlonder.com: het kopen of huren van een fietsvlonder, een innovatieve en lichtgewicht oplossing die met name gewild is voor gemeenten waar het gebruik van (deel)fietsen steeds populairder wordt;
  • Mobilefahrradstander.de: omdat 10% van onze orders inmiddels uit Duitsland komen, is het tijd om ook de Duitstalige bezoekers te voorzien van een website waarop zij een goede indruk krijgen van onze dienstverlening.

Daarnaast hebben we binnen de website ook een omgeving gemaakt voor nieuws & updates. Hier delen we onder andere informatie, inspiratie, tips, en trends en bewegingen uit de markt. Want die verandert continu, en blijven wij uiteraard op de voet volgen.

Ook is het makkelijker om contact met ons op te nemen. Vraag via het lichtgroene uitvouwmenu aan de rechterkant een offerte aan en we komen zo snel mogelijk bij u terug. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via telefoonnummer +(31) 183 851 700, of door een mailtje te sturen naar info@fietsenrekhuren.com.

Organiseert u binnenkort een evenement en bent u opzoek naar een professionele partij die met u meedenkt over een tijdelijke fietsenstalling? We staan klaar om u een stap verder te helpen.

Neem contact met ons op east

Offerte aanvragen